Selecteer een pagina

 

 

 HET SPEL SPELEN

 

 Elke speler doorloopt zijn eigen interne, intieme en persoonlijke proces in hoe zij het leven en werken spelen, terwijl de facilitators in de ruimte het spel ondersteunen en aantekeningen verzamelen die zij later zullen gebruiken in de nabespreking. Voor het eind van het spel raken de facilitators meer betrokken in het bieden van creatieve oplossingen en mogelijke inzichten door middel van coaching. Dit geeft deelnemers de kans om nieuwe dingen te proberen en hun strategieën aan te passen, met waardevolle nieuwe inzichten als toevoeging.

DE NABESPREKING – DEBRIEFING

Zeker weten, het krachtigste deel van de workshop is het laatste uur.

Dit is de nabespreking en afronding en natuurlijk vindt het plaats als de speeltijd om is. In de eerste 15 minuten delen de deelnemers hun inzichten in het spel; wat hebben zij geleerd over zichzelf en over de wereld van ondernemen. AHA-momenten zorgen ervoor dat deelnemers zich realiseren dat zij het spel in samenwerking hadden kunnen spelen, beter dan automatisch competitief spelen vanuit oude gewoonten, overtuigingen en ego. Of deelnemers ervaren dat ze vast zaten in het spel omdat ze te blind waren om alle niet-geldgedreven bronnen te zien…tot een trainer hen liet zien wat er allemaal mogelijk was.

 

 Bereik je resultaten 

 

 De workshop sluit af met een diepere kijk in de speldimensies en in hoe deze in het bijzonder gerelateerd kunnen worden in werk en leven, waarin oude overtuigingen en ideeën worden afgebroken en nieuwe game-changing manieren worden gepresenteerd in hoe te denken en handelen in het werk. Nu de bedrijfsprincipes en ondernemersgedachten in het spel zijn beleefd, zijn deelnemers ontgrendeld en ontketend in hun denken over wat er allemaal mogelijk is voor hen.Nadat we tienduizenden mensen in deze specifieke workshop hebben meegenomen, kunnen wij je zeggen dat het zeker de kracht heeft om een volledige verandering te garanderen in hoe mensen denken, communiceren en handelen. Dus…laten we spelen!


Changing the way you play life!

Role the die and choose your move, play an action card or startup a business. I love that this game leaves you feeling that the options are endless and the rules are flexible, in this great new game of life that I cannot wait to graduate into.

Carly Karten, University of Texas